Politika

Stanivuković “hapšenjima pomaže institucijama Republike Srpske” (FOTO)

Narodni poslanik Draško Stanivuković počeo je sa ”hapšenjem” građana na banjalučkom trgu. Građani ujedno potpisuju peticiju za donošenje zakona o zabrani slobode kretanja i zabrani slobodnog mišljenja.

– Predložićemo zakon da se nosioci vlasti balzamuju poput faraona. Na ovaj način pomažemo institucijama Republike Srpske, a svi građani će dobiti svoje lisice da ih stave na ruke – poručio je Stanivuković.

Loading...

Dodaje kako se ujedno traži donošenje zakona o zabrani slobode kretanja i zabrani slobode mišljenja.

– Kada vlast svojom diktaturom dotjera do ćoška, onda se borite ironijom. S obzirom da su nam sve druge inicijative ukinuli, sada smo se odlučili za novu peticiju. Želimo reći da se ne plašimo, da se ne bojimo. Provešćemo par akcija koje će biti potpuno u službi institucija, a slobodan čovjek je na potpuno drugoj strain – rekao je Stanivuković.

Podsjetio je da je do sada četiri puta uhapšen, te da ga između ostalog terete za uništavanje automobila koji je mogao uništiti bilo ko.

Izvor
srpskainfo / Nikola Morača
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!