Hronika

Policija: Ubica nije htio da se preda, ne znamo motiv

Šestostruki ubica iz novozagrebačkog naselja Kajzerice, koji je jutros prilikom hapšenja izvršio samoubistvo, nije želio da se preda, saopštila je policija na vanrednoj konferenciji za novinare.

Na konferenciji je potvrđeno da je ubica iz Igor Nađ (36) iz Vukovara. 

Loading...

“Na mestu događaja pronađeno je šest mrtvih osoba. Dva muškarca, tri žene i dijete. Došli smo do podatka da bi se jedna osoba mogla dovesti u vezu sa ovim djelom. Ta osoba je povezana s jednom od žrtava tako što imaju zajedničko dijete”, rekli su iz policije na vanrednoj konferenciji za novinare, prenosi Index.

Kako su naveli, nakon što su saznali kojim vozilom se ta osoba udaljila, krenulo je intenzivno traganje i oko 3.30 na području Brezovice locirani su vozilo i ubica.

“On je nakon poziva na predaju počinio samoubistvo”, rečeno je iz policije, kao i da motiv ubistva za sada nije poznat.

Iz policije su otkrili da je zajedničko dijete ubice i jedne od žrtava sedmomjesečna beba, koja je smještena u odgovarajuću ustanovu.

Dodali su da ranije nije bilo prijetnji počinitelja žrtvi, kao i da je ubica 2016. godine evidentiran za prekršaj zbog kršenja reda i mira na Trešnjevci.

“Na mjestu izvršenja samoubistva pronađeno je vatreno oružje kojim je samoubistvo izvršeno”, rekli su iz policije.

Ubistvo je počinio Igor Nađ iz Vukovara, a njegove žrtve bile su dvije sestre, njihovi roditelji, dete jedne od sestara i dečko jedne od sestara.

Jedan od inspektora koji je radio uviđaj, rekao je da više od 30 godina radi uviđajima, ali da ovako nešto nije video, prenosi Večernji list.

Od dojave o pucnjavi do dolaska policije u kvart prošlo je, kažu stanovnici Kajzerice, desetak minuta. 

“Najednom su samo nahrupili. Neki pod sirenama, neki bez njih, ali jurili su kao da nema sutra”, rekle su komšije i dodale da je policija odmah počela da ispituje okupljene komšije.

Pročitajte još:

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!