Politika

Rasprava između Lukača, Radovanovića i Borenovića (VIDEO)

Na sjednici Anketnog odbora NSRS o slučaju David Dragičević danas je izbila svađa između ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača i člana odbora ispred grupe “Pravda za Davida” Borislava Radovanovića, te sa predsjednikom Anketnog odbora Branislavom Borenovićem.

Lukač je rekao da Radovanović treba da bude na psihijatrijskom liječenju i i da je ovo zloupotreba Anketnog odbora.

Loading...

On je rekao Borenoviću da je protiv Borislava Radovanovića podignuta i potvrđena optužnica zbog pokušaja ubistva i da treba znati ko učestvuje u ispitivanju njega.

Radovanović je rekao da je obavjestio sud koji je potvrdio optužnicu da ga ne priznaje.

– U Anketni odbor ste uključili čovjeka koji treba biti na liječenju i koje je optužen za pokušaj ubistva – rekao je Lukač.

Borenović je rekao da mora da poštuje Anketni odbor i da ne može biti iznad zakona. Rekao mu je da da ne može osporavati rad Anketnog odbora.

Lukač je ponovio da taj čovjek ne može biti u Anketnom odboru i da ima papire. Poslije toga je Borenović odredio pauzu.

I nakon sto je određena pauza nastavljena je rasprava između Lukača i Radovanovića.

Tokom pauze Lukač je drugom članu grupe Pravda za Davida Ljiljani Tešanović predočio papire koje je imao o Borislavu Radovanoviću.

Među papirima su i ljekarski nalazi, njegove izjave i potvrđena optuznica za pokusaj ubistva. Lukač je poručio Tesanovićevoj da te dokumente pokaže i Davoru Dragičeviću.

Lukač je rekao da je došao da odgovori na sva pitanja Anketnog odbora, ali, kako je naveo “Skupština nije rekla uključite druga lica, vi ste odlučili i to poštujem”.

– Ne možete od mene kao ministra očekivati da odgovoram na pitanja čovjeka koji je optužen za pokušaj ubistva mog načelnika, zato tražim da ga isključite. Ja ću odgovoriti na sva pitanja koja mi vi ili druga članica ove grupe postavi ja ću odgovoriti, ali na njegova neću – rekao je Lukač.

Borenović je rekao da ne mora odgovoriti i da će to sve ući u zapisnik i biti podneseno u izvještaj.

Rasprava Lukača i Borenovića

Posted by Srpskainfo.com on Friday, May 25, 2018

(srpskainfo.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!