Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Nauka i tehnologija

Samsungov sklopivi mobitel trebao bi stići na tržište početkom iduće godine (VIDEO)

Južnokorejska kompanija Samsung proteklih mjeseci radi na proizvodnji sklopivog pametnog telefona koji bi mogla predstaviti početkom iduće godine, javljaju strani mediji.
Ovaj mobitel će navodno imati displej veličine sedam inča koji će se moći presavijati na pola poput novčanika. Spoljašnja strana uređaja imala bi također neku vrstu displeja.

Zbog dva ekrana, Samsung namjerava opremiti mobitel većom baterijom, što je zabrinjavajuće zbog problema s prethodnom baterijom Galaxyja Note 7 koja je bila sklona eksplozijama.

Sklopivi Samsungov telefon trebao bi koštati više od 1.500 dolara ili 2.500 KM, a prije lansiranja će ga navodno testirati odabrani gameri.

Vijest o Samsungovom sklopivom mobitelu nije ništa novo. U oktobru prošle godine procurile su fotografije dizajna ovog uređaja.

Iz Samsunga su nekoliko puta potvrdili kako rade na svom sklopivom pametnom uređaju. U aprilu prošle godine Samsungov glavni inžinjer Kim Tae-woong kazao je kako se kompanija fokusira na izradu ekrana bez slike, a nakon toga će se posvetiti izradi spojenih displeja.

U međuvremenu, kompanija ZTE je predstavila svoj sklopivi mobitel Axon M koji ima dva IPS ekrana.

(klix)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button