Banjaluka

Obilićevo: Ulica Carice Milice uskoro u novom ruhu

Više od 100.000 KM biće uloženo u temeljnu obnovu oštećene ulice Carice Milice u Obilićevu, jedne od najprometnijih saobraćajnica u ovom dijelu grada, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

U okviru investicionog održavanja, koje je već pokrenuto na više saobraćajnica na gradskom području, danas je počela obnova ove saobraćajnice, i to u dužini od 450 metara, odnosno na potezu od kružnog toka do Klinike za psihijatriju.

Prema podacima nadležnog odjeljenja, radovi podrazumijevaju skidanje asfalta i postavljanje novog, kao i obnovu oštećenih dijelova trotoara.

Oliver Gačić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Obilićevo 1, kaže da je obnova ove saobraćajnice jedan od prioriteta u ovom naselju.

-Unazad dvije godine, obnova ove ulice bila je jedan od naših prioriteta. Tražili smo da se ulica uredi po završteku izgradnje kružnih tokova kod Rebrovačke crkve i na Istočnom tranzitu kod marketa „As“, s obzirom na to da je za vrijeme tih radova bila jako korištena, kao „premosnica“ na putu do centra grada – kazao je Gačić.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!