Region

Vulin: Srbi nisu došli u Hrvatsku, oni su u njoj rođeni

BEOGRAD – Srbi koje je Hrvatska protjerala i pobila nisu došli ni u čemu pa ni u tenku jer su vjekovima živjeli u Hrvatskoj, poručio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu izjavu bivšeg generala hrvatske vojske Željka Glasnovića “da je Beograd devedesetih pokušao okupaciju Hrvatske” i srpkom ministru poručio “krenuli ste tenkom, vratili se kući limenkom”.

“Ustaše ni u Drugom svjetskom ratu ni u građanskom ratu devedesetih nisu priznavale da u Hrvatskoj žive Srbi, zato su trabunjale o srpskoj agresiji dok su klale djecu u Jasenovcu ili ubijale djecu u izbjegličkim kolonama za vrijeme Oluje”, rekao je Vulin.

Loading...

Vulin kaže da ne zna šta je Glasnovića isprovociralo da se javi kada je rekao da Srbija neće napasti Hrvatsku i da ne želimo ni jedan pedalj hrvatske zemlje.

“Ali znam da Srbi koje je Hrvatska proterala i pobila nisu došli ni u čemu pa ni u tenku jer su vekovima živeli u Hrvatskoj. Istina mnogi su otišli iz Hrvatske u limenim kovčezima a najveći broj takvih su bili žene i deca, omiljene ustaške žrtve. Najgore ustaše su bivši Srbi, biće da Željko ponešto zna o tome”, kaže Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!