Magazin

Lepa Brena odbila da ulaže u Đokovića, ostala bez 18 miliona dolara

Svi znamo kako je Novak Đoković započeo svoju karijeru. I koliko je problema imao. Sa nedostatkom novca, prije svega. I svi znamo šta je Srđan Đoković radio kako bi uspio da dođe do novca.

Zbog toga koliko je vjerovao svom sinu i koliko povjerenje je u njega pokazao, Srđanu svaka čast. A Novak nikada nije iznevjerio oca. Bio je vrijedan, marljiv, uporan, istrajan. I sada je najbolji teniser svijeta. I ne samo to, on je jedan od trojice najboljih ikada.

Loading...

I gostovao je ovih dana Srđan Đoković u emisijama širom Srbije, govorio o Noletovim počecima, a onda je počelo da se spekuliše da je otac najboljeg na svijetu pitao prije 17 godina Lepu Brenu i njenog supruga, čuvenog tenisera Bobu Živojinovića, pitao da investiraju u njegovog sina. Da su pristali, tvrdi Srđan, sada bi imali 18 miliona dolara više.

Na sve to, legendardna pjevačica, za „Stars” je istakla:

“Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio”.

Podsjetimo, Novak se trenutno nalazi na pripremama u Marbelji, a već danas ili u petak putuje u Sinsinati gdje će pokušati da odbrani titulu.

(Blic.rs)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!