Politika

Stanivuković sprema žalbu: Čubrilović nije zaslužio decembarsku platu

Poslanici PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske nezadovoljni su radom predsjednika NSRS Nedeljka Čubrilovića zbog toga što nije prisustvovao sjednicama dok se raspravljalo o najbitnijim dokumentima za Republiku Srpsku.

– Nije bio tu kada se radpravljalo o budžetu, ekonomskoj politici, niti je radio dok smo mi tamo ostajali skoro čitav dan. Skoro tri najvažnije sjednice je propustio, a uredno će mu na račun “leći petak” jer je njegova plata 5.000 KM – rekao je narodni poslanik PDP Draško Stanivuković.

Loading...

Dodaje da će on i zvanično NSRS predati žalbu na rad njenog predsjednika, tvrdeći da nije zaslužio decembarsku platu.
S njim je saglasna i poslanica Jelena Trivić, koja je istakla da Čubrilović na poštuje rad parlamenta.

– Za vrijeme rasprava o dva najvažnija dokumenta, budžetu i ekonomskoj politici, on je održavao osnivačku skupštinu svoje stranke – istakla je Trivićeva.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
2 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
Milan
5 godina prije

Njemu treba dati platu da ne dolazi i da ne pravi štetu narodu i ne govori protivurečne gluposti kako se Draško Stanivuković ponaša kao gradjanin,a ne kao izabrani predstavnik građana? Kako li se to može biti predstavnik građana,a da se ne bude građanin…neka on to objasni i dajte mu još jednu platu…ovu Božićnu,recimo!Otkad je skupština,sabora,senata,ovako se nešto nije čulo? Ruži nekaašnjeg predstavnika naroda svog pretka Branka Čubrilovića,koji se okreće u grobu i koji je znao kako se predstavlja narod u raznim skupštinama…pa i u skupštini SFRJ.

Desimir
Desimir
5 godina prije

On nije ni jednu zaradio a decembarskoj netreba ni raspravljati… on ti je vreca soli koja sjedi gore… ali naceta!!!

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!