Politika

Govedarica: Doboj će prepoznati poruke SDS-a (FOTO)

„Radujem se što sam svjedok hrišćanskoj kulturi srpskog naroda, a koja je ujedno i evropska. Svim građanima Doboja želim čestitati praznik sa željom da u miru i dobrom zdravlju obilježavaju sve ostale praznične dane kojima idu u susret“, poručio je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica na obilježavanju Preobraženja Gospodnjeg, krsne slave grada Doboja, a u ulozi kuma, na poziv gradonačelnika Doboja.

Govedarica je naglasio da se nada da će sve političke partije u, kako kaže, praskozorje parlamentarnih izbora zadržati smirenost i dostojanstvo.

„Nadam se da ćemo biti dostojanstveni u našim političkim kampanjama. Znam da ću ja takvu kampanju da vodim, kao i Srpska demokratska stranka“, dodao je Govedarica.

On je istakao da računa na podršku svih onih koji žele da Republiku Srpsku vide kao mjesto perspektive i bolje budućnosti.

„Postoje “odgovorne vlasti” koje na različitim nivoima ne rade ništa četiri godine, a onda se sjete da nešto urade pred izbore. Mi moramo svaki dan raditi za narod i za naše institucije, a ne samo u predizbornoj kampanji. Nama trebaju čestiti i pošteni i odgovorni ljudi, kojih vjerujem ima i u političkim partijama, ali i mimo njih“, zaključio je predsjednik Srpske demokratske stranke.

Svetoj liturgiji u Crkvi Svetih Apostola Petra i Pavla prisustvovali su i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić, zamjenik ministra odbrane BiH Boris Jerinić, te predsjednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!