Region

Objavljena imena funkcionera koji su dobili stanove i kredite

PODGORICA – Komisija za stambena pitanja Vlade Crne Gore objavila je spisak funkcionera kojima su dodijeljeni stanovi ili krediti pod povoljnim uslovima u mandatu premijera Duška Markovića.

Na spisku su ministri, poslanici, službenici Vlade i Skupštine Crne Gore, direktori državnih preduzeća, sudije i tužiocu i mnogi drugi državni funkcioneri.

Loading...

Vlada Crne Gore saopštila je danas da se spisak funkcionera sa podacima o dodijeljenim stanovima i kreditima nalazi se na njihovom portalu u dijelu gdje je Generalni sekretarijat, odnosno slobodan pristup informacijama.

Marković je prošlog mjeseca obećao tokom premijerskog časa u Skupštini da će objaviti podatke o stanovima i kreditima funkcionera, koji su prema odluci Komisije za stambena pitanja bili označeni stepenom tajnosti.

On je naveo da je kroz razne vidove vladine podrške stambeno pitanje riješilo oko 2.400 zaposlenih u prosvjeti, zdravstvu, sektoru bezbjednosti i javnoj upravi.

Crnogorski premijer tada je istakao da nije riječ o dodjeli besplatnih stanova bez osnova, reda i propisa, već na osnovu odluke prema kojoj državni službenici, a ne samo funkcioneri, imaju mogućnost na povlastice pri rješavanju stambenog pitanja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!