Banjaluka

Radojičić: Izgradnjom mosta u Dragočaju modernizovan saobraćaj

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je večeras da je izgradnjom mosta u banjalučkom naselju Dragočaj saobraćaj modernizovan i ubrzan, te eliminisan rizik od izlivanja riječice Dragočajke, a da je ukupna vrijednost projekta veća od 300.000 KM.

“Grad Banjaluka obezbijedio je sredstva za izgradnju mosta koji je već pušten u saobraćaj. Riječ je o jednom od većih projekata u naselju Dragočaj, a ranije smo u ovom naselju izgradili dva mosta”, rekao je Radojičić novinarima u Dragočaju kod Banjaluke.

On je istakao da je realizacijom projekta obuhvaćena i izgradnja pristupne saobraćajnice, kao i da će biti smanjen rizik od poplava.

Načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić naglasio je da je most dugačak 13 i širok devet metara, da ima dvije saobraćajne trake širine po tri metra, te dvije pješačke staze široke 1,5 metara.

Član Savjeta mjesne zajednice Dragočaj Milan Vučković rekao je da je za stanovnike ovog naselja od izuzetnog značaja što je izgrađen most, jer će time biti riješeni problemi u saobraćaju i eliminisan rizik od poplava.

Izgradnja mosta na riječici Dragočajki počela je 26. marta.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!