Sport

Takmičenje u lovu ribe udicom na plovak

MODRIČA – Na rijeci Bosni u Modriči u nedjelju je održano takmičenje “Lov ribe udicom na plovak” na kojem su učestvovala 32 ribolovca.

Organizator 22. Opštinskog sportsko-ribolovnog takmičenja i Otvorenog prvenstva je Sportsko-ribolovno društvo “Optima” iz Modriče.

Na takmičenju su učestvovali ribolovci iz Stanara, Prnjavora, Dervente, Modriče i federalne opštine Gradačac, a pobjednik je Prnjavorčanin Slavko Bespajko sa ulovljenih 3.280 grama ribe. Bespajko je i prošlogodišnji pobjednik takmičenja.

Najbolji ulov među kadetima imao je Novak Panić, Milica Gajić među juniorima, a u kategoriji seniora Zlatko Šišljagić.

Potpredsjednik Sportsko-ribolovnog društva “Optima” Slobodan Stevanović rekao je Srni da je takmičenje održano povodom 28. juna – Dana opštine i da je pokrovitelj Skupština opštine Modriča.

Današnjem pobjedniku pehar je uručio zamjenik načelnika opštine Modriča Nikola Savić koji je istakao da opština podržava rad “Optime” i pomaže u realizaciji brojnih projekata ovog udruženja, koje broji više od 350 aktivnih članova.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!