Banjaluka

Banjaluka: Rođeno je 12 beba – jedna djevojčica i 11 dječaka

Izvještaj za subotu 9. jun, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirana su 3 krivična djela: jedna teška krađa i dva ostala krivična djela. Javni red i mir narušen je 5 puta (8 prekršaja): dvije tuče i fižički napad, 4 gruba vrijeđanja, jedna prijetnja i jedno pod “ostalo”. Dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, jedno lice je teže povrijeđeno.

Stanica hitne pomoći: Pregledano je 71 odraslih pacijenata, 15 djece i obavljeno je 19 kućnih posjeta.

Porodilište: Obavljeno je 11 poroda, a rođeno je 12 beba: jedna djevojčica i 11 dječaka.

Vatrogasna brigada nije imala intervencija.

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno. Za danas nisu planirani radovi na elektromreži.

Vodovod: Snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Banjaluku: Malo svježije i promjenljivo vrijeme uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, intenzivniji pljuskovi u drugom dijelu dana, a moguća i pojava grada u široj regiji grada. Vjetar slab i umjeren, sjevernih smjerova. Minimalna temperatura oko 17°C, a najviša dnevna oko 26°C.

 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!