Hronika

Nestao Banjalučanin Darko Kolarević

Policija, prijatelji i porodica tragaju za Darkom Kolarevićem (26) iz Banjaluke, koji je u subotu nestao na području ovog grada.

Na društvenim mrežema njegovi poznanici pišu da je Darko iz banjalučkog naselja Lazarevo, a da je kuću napustio u subotu.

Loading...

Naime, policijskoj upravi Banjaluka, juče oko 8 časova, prijavljeno je da se Darko Kolarević, rođen 11.12.1993. godine, u Gradišci, nastanjen u Banjaluci, u subotu oko 17.00 časova udaljio iz porodične kuće iz ulice Zmaj Ognjena Vuka u nepoznatom pravcu.

“Visok je oko 205 cm, mršavije građe, smeđih očiju i smeđe kratke kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava, plavi šorts i plave papuče sa natpisom FILA”, navedeno je iz banjalučke policije.

Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog, a o navedenom obavješten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija apeluje svim građanima da ukoliko vide nestalog ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!