Kultura

Hladno pivo, Brkovi i Goblini na tvrđavi Kastel 8. maja

​I ove godine povodom obilježavanja 9. maja – Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda organizuje događaj “Živjeti slobodno” u okviru kojeg će se realizovati brojni kulturni sadržaji.

Loading...

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj u poslednjih šest godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te kroz brojne kulturno – obrazovne sadržaje, muzičke koncerte, predstave, promocije, panel diskusije sa interesantnim učesnicima, omogućio im da razviju svijest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrijednosti. 

U okviru programa “Živjeti slobodno”, 8. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se centralni muzički događaj na kojem će nastupiti jedni od najpoznatijih regionalnih bendova Hladno pivo, Brkovi i Goblini.

Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma.

Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je sedam KM. U prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj cijeni. Prodajna mjesta su Trg Krajine i prodajni sistem kupikartu.ba.   

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!