Hronika

Nesrećna Branka prerezala sebi vrat na nasipu

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, pronađena je mrtva na obali Save. Tijelo nesrećne žene sa presječenim vratom pronašla su trojica momaka pored rijeke, kada su krenuli na pecanje. Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je obdukcijom potvrđeno da je riječ o samoubistvu.

Razlog samoubistva su, najvjerovatnije, poremećeni porodični odnosi. Nesrećna žena već je napuštala je kuću, vraćala se i na kraju odlučila na stravičan korak, a samoubistvo je izvršila u obližnjem selu Drenovac, pored rijeke Save, odakle je i njena majka.

Loading...

Svi koji su poznavali Branku, danas tugujuju, jer kažu da je bila divna žena, domaćica i požrtvovana majka.

– Na svijetu nisi bili sama, putuj spokojna. Za sve što tebi biješe sveto, sve što si srcem slavila, ne brini , majko, meni si u amanet ostavila! – napisala je kćerka Tamara, opraštajući se od majke.

Za medije nije imala snage da govori, jer se proteklih nekoliko dana nadala da će se majka vratiti.

– Tačno je da su je pronašli – to je sve što je uspela da nam kaže kćerka Tamara, tihim glasom isprekidanim jecajima.

Ona je potvrdila da će Branka danas biti sahranjena.

“Bila je predivna žena”

U ulici, ispod šabačkog naselja Letnjikovac, gdje je Branka živjela sa suprugom, kćerkom i sinom, svi su danas tužni.

– Ona je bila predivna žena. Posljednje dvije godine radila je u jednoj privatnoj firmi kao šnajderka, a šila je i svima nama po komšiluku. Bila je primjer dobore i poštene žene. Ja za nju mogu da kažem samo lijepo, vjerujete mi. Uvijek je bila vesela i nasmijana – priča jedna od komšinica.

Međutim, komšije pričaju da je porodica živjela u neslozi.

– Ona je nedavno odlazila. Bila je riješila da napusti sve, ali su je djeca zvala da se vrati. Ko zna šta se među njima desilo. Ali, ona je bila čestita žena. Ranije je radila samo kući, a posljednjih godina počela je da radi u jednoj firmi. Strašno, da tako završi – pričaju komšije.

Ranije je kćerka potvrdila da se dešavalo da majka ode kod svoje sestre na nekoliko dana, ali da su oni uvijek znali gdje je.

– Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vrijeme, ili da se nama ne javi. Dešavalo se da ode na četiri dana, ali smo mi to znali – rekla je medijima ranije kćerka.

Branka je nestala 8. avgusta između 17 i 18 sati. Biciklom je otišla u prodavnicu, a sa sobom je ponijela samo torbicu koju je uvijek nosila na posao, a kući je ostavila telefon, lična dokumenta i novčanik.

Prerezala sebi vrat na nasipu

Poslije pet dana potrage, pronađena je mrtva. Kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena sebi je prerezala vrat, na nasipu rijeke Save, kod sela Drenovac. Pronašla su je trojica momaka iz ovog sela kada su krenuli na pecanje. Međutim, takvu smrt niko od porodice nije ni naslućivao.

Kako su ranije rekli za medije, u prodici nije bilo nikakvih problema zbog kojih bi Branka napustila dom.

– Mi živimo normalno, kao i svaka druga porodica. Ne vidimo nijedan razlog zbog kog bi napustila kuću. Ne smijemo da pomislimo da joj se nešto desilo. Ona je samo uzela malu torbu koju nosi na posao i ništa drugo – ispričala je kćerka.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!