Magazin

Maja Odžaklijevska progovorila o tajnom odnosu sa Čolom

Zdravko Čolić i Maja Odžaklijevska su na početku svojih karijera bili veoma bliski, toliko da je najveći estradni zavodnik na svakom koncertu pjevao samo njoj, a ne publici.

Dok su žene širom bivše Jugoslavije ludjele za Čolom, pjevač nije mogao da skine pogled s koleginice, s kojom je sedamdesetih godina proputovao svijet uzduž i poprijeko.

Loading...

Zdravko je tada na turneju krenuo s bendom i pratećim vokalima, Majom Odžaklijevskom i Kemalom Montenom. Naime, zbog njenog izuzetnog glasa, Zdravko nije mogao da se fokusira na koncert, zbog čega su Maju morali da sakriju iza scene.

“Sve njegove pjesme volim, a posebno „Produži dalje“. Ta pjesma me veže za mladost, kada smo išli zajedno na turneju i kada smo mu Kemal i ja pjevali prateće vokale. Uvijek se sjetim kako stojim iza scene, iza zavjese. To je bilo neophodno jer svaki put kad ja počnem da pjevam, Čola bi se okretao prema meni i faktički bi pjevao meni, a ne publici.

Menadžer je onda odlučio da se mi, kao bek vokali, sakrijemo iza zavjese da bi mu omogućili da se on obrati publici. Nisam to teško podnijela, svi smo bili mladi i neiskusni”, rekla je Maja kroz smijeh, a na pitanje da li je Zdravko bio zaljubljen u nju, odgovorila je zagonetno:

“Ne znam da li je bio zaljubljen u mene, morate da pitate njega. To je intimni dio priče. Sigurno je da je bio zaljubljen u moj glas, nema ko nije. S druge strane, i ja sam, kao i sve žene, bila zaljubljena u lik i djelo Čole. On je pjevač naše generacije, nema ko nije bio zaljubljen u njega. I danas su klinke zaljubljene u njega”.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!