Kultura

ARDENTE: “Prvenstveno smo prijatelji, pa tek onda saradici”

Pričali smo sa Ognjenom, Davidom i Filipom, evo ko su i šta rade "Ardente"

Aktivno se bave muzikom već godinu i po’ dana. Na samom početku su, kako kažu, bili dosta nemarni i neozbiljni “Imali smo dosta ružnih iskustava, ipak izvukli smo dobru pouku iz toga. Bio nam je potreban kratak period da postanemo samokritični, svjesni naših sposobnosti, te da shvatimo da samo radom i trudom možemo da napravimo neku našu posebnu priču” istakao je Filip.

Njihov cilj je da okupe što više mladih artista, da Banjalučku muzičku scenu podignu na neki viši nivo.

Loading...

Potpuno iskreno govore da se bave komercijalnom muzikom. Ognjen naglašava “Komercijala je  nešto što prolazi kod ljudi, sve više mladih sluša tu muziku. No bez obzira na to smatram da smo drugačiji jer imamo taj neki svoj fah”  

Na pitanje o daljim planovima i željama David govori kako bi htjeli da u budućnosti osnuju svoj brend, te da voljeli bi da sarađuju sa Senidom, Elenom Kitić, Rastom, Jalom i Bubom.

” Želimo da pokažemo da možemo da napravimo nešto od Banjalučke muzičke scene i samim tim da pokažemo da nam nikada nije bilo bitno kad nam neko kaže da ne možemo uspjeti. Negativnim kritikama i ‘hejt’ komentarima nikada nismo pridavali puno značaja, to je bilo samo nešto što nas je guralo dalje. Čak nam i pomoglo da imamo neku veću dozu samokritičnosti ali nas nikad nije povuklo korak u nazad”  rekao je David te nastavio priču o želji za uspjehom.

Jednoglasno govore da su prvenstveno prijatelji, pa tek onda saradnici. 

“Nikada nećemo okrenuti leđa jedni drugima, Ardente se neće raspasti, u ovoj ekipi vlada prijateljstvo. Ako neko bude imao priliku da se probije dalje, napravi nešto veće ili izgradi ličnu karijeru svi ćemo ga podržati. Mi smo prijatelji, a prijatelji podržavaju jedni druge.”

Ekipa Glasa Banjaluke je dobila priliku da premijerno najavi dva nova albuma koji će izaći na Ardente YouTube kanalu. Album Grabe i Kđe izlazi  krajem 2019./ početkom 2020. godine, dok će Dakin album biti 13.06.2020. Dodali su  da će uskoro biti puno novih pjesama.

Ardente ekipu čine :

  • David Dakić (Daka)
  • Filip Grabovac (Graba)
  • Ognjen Đaković (Kđa)
  • Stefan Dakić(Maestro)
  • Aleksandar Vujović (Vuja)
  • Luka Ćurguz
  • Coa

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!