Hronika

Dvoje uhapšenih zbog pljačkanja po Prijedoru

Prijedorska policija utvrdila je da su lica iz Prijedora čiji su inicijali K.G. i H.J. izvršila dva krivična djela teške krađe na području ovog grada čime je privatnom preduzeću pričinjena materijalna šteta u ukupnom iznosu od oko 9.000 KM.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su krađe počinjene u periodu od 18. juna do 16. novembra 2018. godine, te od 15. aprila do 7. maja ove godine, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Prijedor. 

Loading...

Preduzimanjem daljih aktivnosti usmjerenih na rasvjetljavanje krivičnih djela iz ove oblasti imovinskog kriminaliteta u subotu, 17. avgusta, otkriveno je lice G.D. iz Prijedora, za kojim je raspisana centralna potjernica. 

“Nakon kriminalističke obrade, utvrđeno je da je navedeno lice izvršilo dva krivična djela krađa na području grada Prijedora, i tom prilikom trgovačkoj radnji u Prijedoru pričinilo materijalnu štetu u ukupnom iznosu od oko 1.200 KM”, navodi se u saopštenju. 

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenih lica, nadležnom tužilaštvu biće dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!