Sport

Ronaldo: Možda završim karijeru sljedeće godine

TORINO – Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to može da se desi i sljedeće godine.

“Ne mislim o kraju karijere. Možda je završim i sljedeće godine, ali mogu da igram i do 40. ili 41. godine. To stvarno ne znam, uvijek uživam u trenutku”, rekao je Ronaldo, a prenosi TVI.

Ronaldo je osvajač pet “Zlatnih lopti”, rekorder je sa pet osvojenih titula u Ligi šampiona (četiri sa Realom, jedna sa Mančester Junajtedom), tri puta je bio šampion Premijer lige, dva puta prvak Španije u La Ligi, a istakao je da ga sve to motiviše da i dalje postavalja rekorde i diže ljestvicu u fudbalskom svijetu.

“Postoji li fudbaler sa više rekorda od mene? Mislim da nijedan igrač nema toliko rekorda kao ja”, zaključio je Ronaldo.

Portugalac je prošlog ljeta stigao u Torino iz Real Madrida, a prvoj sezoni u dresu “stare dame” odigrao je 43 utakmcie u svim takmičenjima, postigao 23 gola i osvojio titulu u Seriji A.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!