Sport

Tošić: Neće se ponoviti meč iz Beograda protiv Albanije

Defanzivac Srbije Duško Tošić rekao je da će Orlovi biti fokusirani samo na igru i ni na šta drugo u meču protiv Švicarske.

Srpski tim igra protiv Sajdžija u drugom kolu grupe E na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a uoči tog meča najviše se potencira priča o nefudbalskim stvarima. Razlog je jasan – nekolicina reprezentativaca Švicarske je albanskog porekla.

Loading...

“Mnogo se priča o svemu tome, ali hoćemo da budemo fokusirani samo na fudbal. Nikakve rasprave sa njima nas ne interesuju. Siguran sam da nam se neće ponoviti onaj meč iz Beograda protiv Albanije, kad smo ispali naivni (situacija sa dronom). Znamo koliki je ulog, nećemo nasjedati na provokacije”, poručio je iskusni defanzivac, prije nego što se osvrnuo na kvalitete protivnika:

“Dobro smo ih izanalizirali. Godinama igraju u istom sastavu, ali naravno da imaju svoje mane. Najopasniji igrači su im Haris Seferović i Đerdan Šaćiri, međutim, ako budemo igrali odbranu kao protiv Kostarike, možemo da pobijedimo”.

Duel dva ima igra se u Kaljiningradu, a novi defanzivac kineskog Gvandžou R&F očekuje veliku podršku kako srpskih, tako i ruskih navijača.

“Osjećamo se kao kod kuće, posebno poslije onakve podrške u Samari. Znamo da su Rusi uz nas. Navijali smo i mi za njih”, zaključio je Tošić.

Vezista Dušan Tadić očekuje da meč sa Švicarskom bude znatno teži od uvodnog sa Kostarikom.

“Neka bude da su oni favoriti zbog iskustva, ali i mi imamo velika očekivanja. Pokušaćemo da pobijedimo i prođemo dalje. Imamo veliku šansu. Samo treba da se koncentrišemo na fudbal, to je ono što najbolje umijemo da radimo”, kazao je kreativni fudbaler.

Duel Srbije i Švicarske igra se u petak od 20 časova.

(sportklub.rs)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!