Hronika

Banjalučanin sa ukradenim satovima naletio na policiju

Ergin Šaćiri (27) iz Banjaluke, koji je osumnjičen za više krađa u ovom gradu, uhapšen je prekjuče kada ga je primijetila patrola policije dok je bježao iz jedne kuće u kojoj je, kako ga terete, ukrao više satova, saznaju “Nezavisne”.

On je, naime, osumnjičen da je usred dana upao u jednu kuću u Novoj varoši, gdje je pronašao nekoliko ručnih satova, ali i mobilni telefon, ukupne vrijednosti više stotina maraka.

Loading...

“Nešto kasnije su ga primijetili policajci, te su ga uhapsili i od njega oduzeli predmete koji su ukradeni”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Iz Policijske uprave Banjaluka juče je, uz navođenje inicijala Šaćirija, saopšteno da je on dan ranije uhapšen nakon zaprimljene prijave o krađi.

“Lice sumnjiče da je istog dana oko 15 časova iskoristilo nepažnju vlasnika kuće i ukralo predmete koji su i pronađeni kod njega”, saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Kako je dodala, daljim ispitivanjem utvrđeno je da je on osumnjičen da je od 6. aprila do 23. maja izveo još jednu krađu, te dvije teške krađe, a ukupna šteta iznosi oko 4.000 maraka.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je osumnjičen da je 6. aprila na Novoj pijaci, u naselju Lazarevo, došao do jednog natkrivenog boksa sa polovnim stvarima, a zatim preskočio zaštitnu ogradu visoku više od dva metra, te nakon toga ukrao raznu robu.

“U pitanju je više televizora, te zvučnika, kao i jedan ventilator i slično. Šteta u tom slučaju iznosi oko 1.000 maraka”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Terete ga i da je krađu izveo u jednoj firmi u Banjaluci, gdje je ukradeno više rostfrajnih profila, limenih ploča, te aluminijumskih lajsni, a ukupna šteta iznosi više od 1.000 maraka.

Četvrta krađa za koju ga sumnjiče izvedena je u jednoj kući u Moravskoj ulici u Banjaluci.

“Sumnja se da je upao u kuću, te ispremetao stvari i ukrao česme, lustere i slično, a šteta iznosi više od 500 maraka”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Policija je Šaćirija, uz izvještaj, juče sprovela banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

(nezavisne.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!