Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Nakon oblačnog jutra, čeka nas veoma topao dan

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti sunčano i veoma toplo, poslije podne promjenljivo oblačno uz najvišu dnevnu temperaturu do 35 stepeni Celzijusovih.

Nakon umjereno oblačnog jutra u većini predjela, biće sunčano i veoma toplo, a u drugom dijelu dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom biće prvo na jugu, a zatim na istoku i jugoistoku. Kasnije u popodnevnim časovima i prema večeri s grmljavinom na sjeveru i sjeveroistoku, kada će se u ostalim predjelima razvedriti. 

Duvaće slab do umjereni vjetar, na sjeveroistoku poslije podne kratkotrajno jak južni, a na jugu bura. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 stepena Celzijusova u planinama, u većini predjela od 27 do 32, a na istoku i sjeveroistoku do 35 stepeni Celzijusovih. 

Temperatura vazduha jutros u 8.00 časova: Sokolac 10 stepeni Celzijusovih, Čemerno 12, Bjelašnica, Šipovo, Kalinovik, Nevesinje, Han Pijesak i Gacko 13, Drinić i Mrkonjić Grad 14, Ribnik 15, Tuzla, Zenica, Srebrenica i Rudo 16, Višegrad i Foča 17, Sarajevo, Zvornik, Mlječanica, Doboj, Mrakovica i Srbac 18, Banjaluka, Bijeljina i Prijedor 19, Brčko, Bileća i Novi Grad 20, Mostar 21, Trebinje 24 i Neum 25 stepeni Celzijusovih.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button