Društvo

Konkurs za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata

BANJALUKA – Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je konkurs za (su)finansiranje sa maksimalno 5.000 KM pojedinačno programa i projekata omladinskih i organizacija za mlade, a sa 10.000 KM republičkih omladinskih organizacija.

Osnovni uslovi za učešće su da programi i projekti doprinose poboljšanju položaja mladih u Republici Srpskoj, da su nosioci realizacije ispunili sve ranije utvrđene obaveze prema Ministarstvu, te da su programi i projekti od opšteg interesa za Srpsku i/ili jedinicu lokalne samouprave, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Loading...

Uslovi su i da su ciljevi programa i projekta u skladu sa planiranim ciljevima Omladinske politike Srpske, da uključuju veći broj mladih u realizaciji i/ili kao krajnje korisnike, da se odnose na minimum jednu tematsku oblast definisanu u konkursu i da budu realizovani u roku od šest mjeseci od dana zatvaranja konkursa.

Na konkurs, koji je otvoren do 24. septembra, prijaviti se mogu omladinske organizacije, organizacije za mlade i republičke omladinske organizacije koje su ispunile obavezu upisa u Omladinski registar koji vodi Ministarstvo, a čija su akta usklađena sa Zakonom o omladinskom organizovanju i Pravilnikom o upisu u omladinski registar.

Sve informacije i obrasci nalaze se na internet stranici Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!