Politika

Socijalistička partija: Izuzetno uspješna 2018. godina (FOTO)

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka organizovao je koktel i druženje za članove i prijatelje partije koji su doprinijeli da 2018. godina bude izuzetno uspješna.

“Socijalistička partija je u Banjaluci ostvarila rast od preko 60%, a i naši zajednički kanidati za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH ostvarili su ubjedljive pobjede.

Loading...

To govori da vodimo ispravnu politiku koju narod prepoznaje. Što je još važnije, uspjeli smo da približimo građanima naše ideje i naš način rada, a to je rezultiralo i velikim rastom broja članova u Banjaluci”, poručuju iz SP-a.

Tvrde da su od konstituisanja Gradskog odbora u decembru 2017. godine, radili neumorno, stalno bili na terenu i većinu tog vremena proveli sa narodom, razgovarajući, pomažući i animirajući sugrađane da se pridruže socijalistima da bi zajedno rješavali probleme.

“Nastavljamo dalje sa radom, složno i vrijedno kao i do sada. U ime Gradskog odbora Socijalističke partije, svima želim uspješnu i srećnu Novu godinu”, poručili su banjalučki socijalisti.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!