Društvo

Vrijeme danas – suvo uz temperaturu do 35 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas se očekuje da će biti suvo, sunčano i veoma toplo vrijeme, uz najvišu dnevnu temeperaturu do 35 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti malo do umjereno oblačno u većini predjela, lokalno na sjeveroistoku i istoku sa pretežnom oblačnošću, a oko rijeka i po kotlinama sa maglom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana u većini predjela biće suvo, sunčano i veoma toplo. Umjeren razvoj oblaka i nestabilnosti moguć je u centralnom planinskom pojasu i usloviće rjeđu pojavu pljuska i grmljavine, izvjesnije na istoku. 

Duvaće slav vjetar promjenljivog smjera, u Hercegovini slaba bura, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od 24 u planinama, u većini predjela od 28 do 33, na sjeveru i sjeveroistoku do 35 stepeni Celzijusovih. 

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Gacko i Sokolac 12, Čemerno 13, Han Pijesak 14, Nevesinje i Drvar 15, Sarajevo, Srebrenica, Foča i Mrkonjić Grad 16, Tuzla i Višegrad 17, Zvornik i Zenica 18, Banjaluka 19, Prijedor i Doboj 20, Bijeljina 21, Trebinje 22, Neum i Mostar 25 stepeni Celzijusovih.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!