Politika

Predsjednik Srpske razgovarao sa rukovodstvom “Šuma Srpske”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjoj Luci sa direktorom Јavnog preduzeća “Šume Srpske” Ristom Marićem, direktorima Šumskih gazdinstava Republike Srpske i predstavnicima Udruženja drvoprerađivača Republike Srpske.

Kako unaprijediti poslovanje ovog javnog preduzeća, bila je osnovna tema sastanka.

Sagovornici su informisali predsjednika Republike o aktivnostima koje se sporovode u “Šumama Srpske”, koje bi trebalo da doprinesu boljim poslovnim rezultatima u ovom preduzeću u narednom periodu.

Rukovodstvo “Šuma Srpske” mora obezbijediti kontinuirane analize o poslovanju u svim fazama, mjesečno pratiti ostvarivanje proizvodnje i troškove, te povećati izvoz finalnog proizvoda, neki su od zaključaka sa današnjeg sastanka.

Sastanku su prisustvovali i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Stevo Mirjanić i ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić, navodi se u saopštenju Biroa za odnose s javnošću predsjednika Republike.

 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!