Politika

SNSD i DNS podnose inicijativu za smjenu Mektića

SNSD i DNS podnijeće danas inicijativu Predstanvičkom domu BiH za smjenu Dragana Mektića, ministra bezbjendosti BiH zbog migrantske krize.

Ovo je prije par trenutaka rekao Staša Košarac, predsjedavjaući Kluba SNSD-a u Predstanvičkom domu BiH. Smatraju ga najodgovornijim za migrantsku krizu i tražiće da se sjendica organizuje u narendih 20 do 30 dana. Borislav Bojić (DNS), rekao je da Vijeće ministara BiH ima 20 dana da se izjasni o inicijativi za smejnu Mektića i da bi sjednica trebalo da se održi 4. septembra.

Podsjetimo, Mektić je juče na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da smještanje migranata neće remetiti normalan život lokalnog stanovništva. Kako je naveo i Srbi koji žive u Medenom polju takođe će se složiti da migranti budu tamo smješteni nakon što je razgovarao s lokalnim srpskim predstavnicima.

Mektić je rekao da se razmišlja da se promijene zakoni kako bi se u pitanje rješavanja migranata uključila vojska kako bi pomogla graničnoj policiji u zaštiti granice.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!