Politika

Elektroprivreda Srpske ne može biti predmet rasprava pojedinaca

Preduzeće Elektroprivreda Republike Srpske ne može biti predmet rasprava pojedinaca koje služe u političke svrhe jer ne uzimaju u obzir činjenice i egzaktne podatke, rekao je Srni direktor ovog preduzeća Luka Petrović.

On je istakao da isto važi i za Milana Miličevića, člana Glavnog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) i načelnika opštine Teslić, koji je ocijenio da najavljeno poskupljenje struje predstavlja udar na standard ogromne većine stanovništva.

Loading...

“Siguran sam da ne zna da napravi razliku između tržišnog i javnog snabdijevanja, kao i mnogo drugih stvari, ali se u svrhu politikantstva bavi stručnim stvarima, ne uzimajući u obzir činjenice i egzaktne podatke”, rekao je Petrović.

On je ocijenio da su izjave Miličevića “besmislene, netačne, paušalne i neargumentovane”.

Miličević je ranije ocijenio da novo poskupljenje struje koje najavljuje rukovodstvo Elektroprivrede Republike Srpske predstavlja udar na standard ogromne većine stanovništva koji je najniži u Evropi.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!