Hronika

Novi detalji sumnjivog stradanja 18-godišnjaka: Prijavljeno da se ubio, policija ne vjeruje

Tijelo ubijenog mladića pronađeno je u selu Dobrinje, a policiji je prijavljeno da je on izvršio samoubistvo. Sumnjiva smrt mladića dobila je obrt tokom istrage  kada je otkriveno da je u trenutku kada stradao bio sa dvojicom prijatelja u šumi.

Džamal je imao prostrelnu ranu na stomaku. 

Loading...

Nadležnima je u prvom trenutku prijavljeno da je u pitanju “samopovrijeđivanje”, u šta policija nije povjerovala. Najprije je javljeno da je u šumi na teritoriji sela Dobrinje, udaljenom nekoliko kilometara od Župe pronađeno beživotno tijelo mladića, međutim pojavila se i informacija da je Džemal preminuo u bolnici.

“Mladić je preminuo u bolnici, a policiji je prijavljeno da je došlo do samopovrijeđivanja. Međutim, nakon uviđaja i razgovora sa njegovim prijateljima, u tu verziju se posumnjalo“, kaže izvor u policiji.

Potom su pivedena dva Dž. B. prijatelja, koji su u kobnom trenutku najverovatnije bili sa njim u šumi.

Istraga će da pokaže je li osamnaestogodišnjak presudio sam sebi, da li je umro nasilnom smrću, ili je možda u pitanju nesreća u lovu. Zbog toga je nadležni tužilac naložio da se dvojica prijatelja saslušaju, nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su počinili ubistvo, ali i nedozvoljeno nosili oružje.

“Naložena je obdukcija, a istragom će biti utvrđeno kako se sve odigralo, ko je pucao, da li je bio nesrećan slučaj, ubistvo iz nehata ili je ipak bilo nekog umišljaja”, dodaje naš izvor.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!