Društvo

Trninić: Postići što veći stepen bezbjednost djece u saobraćaju

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je Srni da je što veći stepen bezbjednosti djece u saobraćaju cilj aktivnosti koje Ministarstvo sprovodi u saradnji sa lokalnim zajednicama i školama.

On je naveo da u 2018. godini na putevima Republike Srpske nije bilo poginule, niti povrijeđene djece koja su učestvovala u saobraćaju kao pješaci ili biciklisti.

Loading...

Ministar saobraćaja i veza danas je posjetio opštinu Kupres u Republici Srpskoj, gdje je sa načelnikom opštine Gojkom Šebezom razgovarao o aktuelnim pitanjima u organizaciji saobraćaja, radu “Pošte”, te prijemu signala RTRS-a, javnog RTV servisa Srpske.

Trninić i Šebez su sa Komisijom za postavljanje saobraćajne signalizacije posjetili lokaciju na regionalnom putu Šipovo-Kupres u Novom Selu, gdje se nalazi Područna osnovna škola “Rade Marijanac”.

Dogovoreno je da u školskoj zoni bude postavljena saobraćajna signalizacija, ograničena brzina na 30 kilometa na čas i obilježen pješački prelaz.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!