Hronika

SIPA uhapsila Danela Rajkovića

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ danas su na području Gacka uhapsili Danela Rajkovića /38/, kojeg Tužilaštvo BiH sumnjiči da je počinio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.

Osumnjičeni je pod istragom da je tokom ove godine, u više navrata, putem društvenih mreža, upućivao ozbiljne, uvredljive i teške prijetnje, usmjerene na pripadnike bošnjačkog naroda u BiH, saopšteno je iz Tužilaštva.

Rajkoviću se na teret stavlja i da je upućivao prijetnje po život i bezbjednost imamu džemata u Novom Gradu i članovima njegove porodice.

Uhapšeni će tokom dana biti predat postupajućem tužiocu koji će ispitati osumnjičenog i nakon toga donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, kao i daljim aktivnostima u predmetu.

Podsjetimo, “Avaz” je juče objavio fotografije na kojima se vidi kako Danel Rajković vrši veliku nuždu ispred džamije u Gacku.

Pročitajte još:

Porodica ubijene Marine nijema od bola, ocu i sestri pozlilo

“Da sam htio da ga uništim od njega ne bi ostao nijedan kamen i nijedna kost ispod”

Ovo su novi članovi žirija pete sezone “TLZP”

Preminuo dječak koji je bio u komi nakon pada sa litice

Pucnjava u Dalasu, ubijen bivši NBA igrač

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!