Banjaluka

Обустава саобраћаја због прославе Нове године

27.12.2019.27.12.2019.Обустава саобраћаја због прославе Нове године

Због предстојећих новогодишњих концерата, од сутра – 28. децембра у 13.00 часова до 2. јануара, биће обустављен саобраћај у Улици краља Петра I Карађорђевића, на потезу од зграде „Поштe РС“ до „Екватора“. Тродневни концерти ће бити организовани на саобраћајници испред хотела „Палас“.

Loading...

За вријеме обуставе саобраћаја, доћи ће до преусмјеравања линија градског превоза.

Аутобуси који саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Улице Милана Тепића, из смјера југа, биће преусмјерени у Булевар цара Душана, те улице Книнску, Видовданску, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

Истовремено, аутобуси које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Улице Милана Тепића до Булевара цара Душана, из смјера сјевера, биће преусмјерени у Улицу Милана Тепића, за линије које саобраћају према југу у улице Книнску, Булевар цара Душана и даље постојећом трасом.

За вријеме  обуставе, у Улици Милана Тепића на дијелу од Улице краља Петра I Карађорђевића до Видовданске улице, биће забрањено заустављање и паркирање возила.

 

Подијели садржај? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!