Hronika

Jednog komšiju ubila struja, drugi umro u šumi

​ŠIPOVO – Duško Vukoman (39) iz Trnova, kod Šipova, nastradao je prekjuče od strujnog udara na trafo-stanici u ovom selu, a vijest o njegovoj pogibiji dodatno je ovo mjesto zavila u crno, jer su baš tada pripremali sahranu svog komšije i rođaka Daneta K. (49), čije su tijelo noć ranije pronašli u šumi.

Kako “Nezavisne” saznaju od mještana, Vukoman je nastradao kada je na trafo-stanici pokušavao da sam provjeri zašto nema struje u selu.

Loading...

Naime, neko vrijeme dio sela je bio u mraku, a nastradali muškarac je na svoju ruku otišao da provjeri o čemu se radi kada se desila tragedija.

Kako kažu mještani, nedavno se bio i oženio.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su nam potvrdili da im je juče prijavljeno da je kod trafo-stanice u Trnovu pronađeno tijelo D.V.

Dodali su da im je u Domu zdravlja Šipovo potvrđeno da je u srijedu oko 18 časova u ovu ustanovu dovezeno tijelo muškarca, a o svemu je obaviješten tužilac OJT Banjaluka, koji je juče trebalo da izvrši uviđaj.

Vijest o Vukomanovoj pogibiji dodatno je potresla ovo malo mjesto, koje se inače nalazi između Šipova i Mrkonjić Grada, jer se dan ranije tu desio još jedan smrtni slučaj.

Naime, Dane K. iz ovog mjesta prethodni dan otišao je u šumu kako bi pripremio ogrev, a kada se nakon nekog vremena nije pojavio porodica ga je odlučila potražiti.

Njegovo tijelo pronađeno je u kasnim večernjim satima na lokalitetu Kizine kolibe, a kako su nam potvrdili u policiji, slučaj im je prijavljen nešto iza ponoći.

“Uviđaj na mjesta pronalaska tijela D.K. izvršili su policijski službenici Policijske stanice Šipovo zajedno s mrtvozornikom Doma zdravlja Šipovo. Ustanovljeno je da na tijelu preminulog nema povreda i da se radi o prirodnoj smrti”, naveli su iz policije.

Kako su nam rekli, o ovom događaju je obaviješten tužilac OJT Banjaluka.

“On je imao veliki operativni zahvat na srcu i nije mogao obavljati teže poslove, ali eto borba za život bukvalno ga je i koštala života jer ga je po svemu sudeći srce izdalo u šumi”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

Dane K. je juče sahranjen u Trnovu, koje dijelom pripada Šipovu, a dio sela je na području opštine Mrkonjić Grad.

Iako službeno pripadaju različitim opštinama, nastradali muškarci su, kako su nam rekli mještani, živjeli udaljeni oko tri kilometra, a ovo ionako pusto selo iznenada je, skoro u danu, ostalo bez dva stanovnika.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!