Društvo

Anđelko Nosović na čelu Saveza logoraša RS

Anđelko Nosović iz Banjaluke izabran je danas za novog predsjednika Saveza logoraša Republike Srpske.

“Nadam se da će Savez doći do pozicije koju zaslužuje – da bude, ne od posebnog, već od izuzetnog zanačaja za Republiku Srpsku, jer je ova populacija izvorni svjedok svega što se dešavalo za vrijeme rata i svih tortura”, rekao je Nosović novinarima nakon Izborne skupštine u Banjaluci.

Loading...

Komentarišući činjenicu da su pojedini članovi Saveza napustili Skupštinu, Nosović je rekao da nema izbora gdje su svi zadovoljni.

“Oni su željeli da za predsjednika bude izabran predstavnik iz Posavine, a skupština je odlučila drugačije”, dodao je Nosović.

Predsjednik Udruženja logoraša Brod Ane Mihajlov, koji je bio kandikat za predsjednika Saveza, rekao je da je napustio Skupštinu jer je “veći dio Saveza pokušao da sprovede izbore mimo Statuta”.

“Podnijećemo prijavu i tražiti da se sud izjasni da li su ovi izbori legalni”, dodao je Mihajlov.

Novoizabrani predsjednik Skupštine Saveza logoraša Slobodan Mrkajić iz Istočnog Sarajeva rekao je da je izbor protekao regularno.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!