Banjaluka

Osposobiti “BL bajk” za rekreativce na Banj brdu

BANJALUKA – Tatjana Čičić Odžaković, odbornica Poligraf-a u Skupštini grada Banjaluka, danas je prije početka sjednice Skupštine grada Banjaluka, rekla je da je neophodno postaviti još jedan terminal za iznajmljivanje bicikala u blizini fabrike obuće “Bema” u naselju Obilićevo.

Istakle je da je to idealna lokacija zbog velikog broja rekreativaca, koji idu  na Banj brdo tokom vikenda ali i radnim danima, te da bi se taj broj korisnika znatno povećao uvodjenjem “BL bajka” u blizini Banj brda, pogotovo tokom ljetnog perioda. 

Loading...

“Najveći broj korisnika ‘Bl bajka’ bio bi tokom vikenda ali i radnim danima, kada ljudi koriste slobodno vrijeme za rekreaciju pošto I sama često koristim slobodno vrijeme da uživam u prirodi. Ideja je da se stimuliše vožnja bicikala, da se manje koriste automobili. Samim tim smanjila bi se  gužva na Banj brdu. Osim toga, to je ujedno i promocija zdravog načina života”, rekla je Čičić Odžaković.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!