Banjaluka

Osposobiti “BL bajk” za rekreativce na Banj brdu

BANJALUKA – Tatjana Čičić Odžaković, odbornica Poligraf-a u Skupštini grada Banjaluka, danas je prije početka sjednice Skupštine grada Banjaluka, rekla je da je neophodno postaviti još jedan terminal za iznajmljivanje bicikala u blizini fabrike obuće “Bema” u naselju Obilićevo.

Istakle je da je to idealna lokacija zbog velikog broja rekreativaca, koji idu  na Banj brdo tokom vikenda ali i radnim danima, te da bi se taj broj korisnika znatno povećao uvodjenjem “BL bajka” u blizini Banj brda, pogotovo tokom ljetnog perioda. 

“Najveći broj korisnika ‘Bl bajka’ bio bi tokom vikenda ali i radnim danima, kada ljudi koriste slobodno vrijeme za rekreaciju pošto I sama često koristim slobodno vrijeme da uživam u prirodi. Ideja je da se stimuliše vožnja bicikala, da se manje koriste automobili. Samim tim smanjila bi se  gužva na Banj brdu. Osim toga, to je ujedno i promocija zdravog načina života”, rekla je Čičić Odžaković.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!