Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

BanjalukaKulturaMagazin

Fantastični Butch potvrdio nastup na Fresh Wave Heaven!

Fresh Wave Heaven objavljuje još jedno veliko ime i time kruniše posljednje ovogodišnje veče na najvećoj bini festivala!

U spektakularnoj završnici ovogodišnjeg izdanja festivala uz legendarnog Hernan Cattaneo nastupiće i fantastični njemački DJ i producent Butch! Zvuk kojeg preferira leluja između žanrova, a njegovi setovi prestavljaju svojevrsnu vožnju koju nikad nećete zaboraviti.

Bülent Gürler a.k.a. Butch je DJ ime koje već više od 20 godina odzvanja najpoznatijim svjetskim tech i house plesnim podijumima, a od mnogobrojnih nastupa uvijek izdvaja one sa festivala ali i očigledno uticajnu višegodišnju rezidenturu u Sankeys-u na Ibici.

Od velikog broja ostvarenih izdanja i uspješnih saradnji najrađe ističe onu sa Ricardom Villalobosom, koja je izrodila kultnu dj kooperaciju pod nazivom ButRic.

Spajajući Butcha i Hernana Cattanea, dva majstora DJ pulta, sa dva kontinenta, omogućili smo publici osmog Nektar Fresh Wave festivala veče za istoriju elektronske muzičke scene na ovim prostorima i ne treba sumnjati da nas na tvrđavi Kastel, 8. avgusta očekuje spektakl dostojan Fresh Wave Heaven-a!

Podsjećamo da je u prodaji ograničeni kontigent promotivnih ulaznica po cijeni od 65KM, a ulaznice su dostupne na kupikartu.ba

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button