Banjaluka

Utvrđen program za Novu godinu: „Zimska varoš“ i poznati izvođači na Trgu Krajine

07.11.2019.07.11.2019.Utvrđen program za Novu godinu: „Zimska varoš“ i poznati izvođači na Trgu Krajine

Banja Luka će u novu, 2020. godinu, ući uz trodnevne koncerte i prigodni, turistički sadržaj na Trgu Krajine, nazvan „Zimska varoš“, saopšteno je poslije današnje sjednice Organizacionog odbora za obilježavanje novogodišnjih praznika.

Loading...

U susret predstojećim praznicima, pripreme  za ulazak u novu 2020. godini počinju već 7. decembra, kad će na Trgu Krajine osvanuti novi turistički sadržaj – „Zimska varoš“, u kojoj će, sve do 5. januara, moći uživati svi naši sugrađani i turisti. Kako je planirano, „Zimska varoš“ ponudiće bogat turistički sadržaj, sa poznatim ugostititeljskim brendovima i prigodnim zimskim sadržajima, uključujući klizalište za najmlađe i cjelodnevni kulturno – umjetnički program.

Približavajući se „najluđoj noći“, Banjalučani i gosti će 30. decembra moći da čuju Mariju Šerifović, da bi Novu godinu dočekali uz poznate melodije Crvene jabuke i Jelene Tomašević. Dan poslije, 1. januara, nastupiće i jedna od najpopularanijih mladih pjevačica – Aleksandra Prijović.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!