Banjaluka

Dodatna sredstva za radove u još tri osnovne škole

11.11.2019.11.11.2019.Dodatna sredstva za radove u još tri osnovne škole

Grad Banja Luka će za još tri osnovne škole obezbjediti dodatna sredstva za određene radove u okviru velike ovogodišnje obnove školskih objekata.

Loading...

Riječ je o Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ koja će sredstvima iz budžeta Grada sanirati parkete u učionicama, zatim OŠ „Miroslav Antić“ koja će dobiti sredstva za završetak obnove krova, dok će škola „Ivan Goran Kovačić“ doznačenim sredstvima nabaviti sportske rekvizite u fiskulturnoj sali.

Ukupno 600.000 KM uloženo je u obnovu 16 škola, od kojih je većina planirane radove obavila tokom ljetnjeg raspusta.

Grad je, uz ova zajednička ulaganja sa republičkim institucijama, obezbijedio i sredstva za još tri objekta – obnovu krova Škole učenika u privredi i Centra „Zaštiti me“, te za zamjenu kotlova u školi u Bočcu, što bi trebalo biti završeno do kraja godine.

-Sada smo rebalansom budžeta predvidjeli i sredstva za radove u tri škole, u ukupnom iznosu od 19.000 KM, što će svakako doprinijeti poboljšanju uslova rada za đake i nastavnike – potvrdili su u Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

OŠ ″Dositej Obradović″: Slijedi i sanacija parketa u učionicama

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!