Hronika

Preminula majka Nebojše Glogovca

Milena Glogovac, majka glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo prošlog februara, umrla je prije četiri dana, u petak, u svojoj 74. godini.

Milena nije mogla da prežali smrt svog sina, ugasila se nedugo nakon njegovog odlaska na vječni počinak.

Loading...

“Obaviještavamo rodbinu, prijatelje i poštovaoce da je usnula u Gospodu naša draga Milena Glogovac, rođ. Samardžija. Opelo i sahrana drage nam pokojnice služiće se u Hramu svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, u ponedeljak, 11. novembra 2019. godine u 14 časova. Ožalošćeni: suprug prota Milovan, ćerka Bojana i zet Vule, snaja Milica, unučad Gavrilo, Miloš, Sunčica i Luka, jetrva Ljuba sa porodicom, braća Momir i Radivoje, snaje Anđelka, Dušanka, Ljubinka i Nada, zaove Milka i Ljilja sa porodicama i ostala mnogobrojan rodbina i prijatelji”, navodi se u čitulji koju je njena porodica objavila u dnevnim novinama.

Na još jednoj čitulji bila je navedena samo njena ćerka. Kratko piše: “Mama, najdraža moja. Tvoja Bojana.”

Podsjetimo, Nebojša Glogovac preminuo je na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu u februaru 2018. godine, nakon teške bolesti. Poznanici porodice kažu da se njegova mama od bola za sinom ubrzo razboljela i polako počela da vene. Umrla je, kažu, od tuge za njim.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!