Politika

KO JE KOME STAVIO METU NA ČELO Svađe, uvrede i pokoji citat obilježili zasjedanje parlamenta Srpske

Da li smo bezbjedni, koliko smo bezbjedni i ko je kome stavio metu na čelo – bile su glavne teme prijepodnevnog zasjedanja parlamenta Srpske.

Kao i na ranijim sjednicama ni danas nije nedostajalo međusobnih svađa, replika, prozivanja medija, ali i citiranja Meše Selimovića.

Loading...

– Hvala svima koji su otvorili ova vrata pakla, pa da sada krenemo u međusobne uvrede – zavapila je u jednom momentu potpredsjednica parlamenta Srpske Sonja Karadžić Jovičević.

Prethodno je između poslanika opozicije i vladajuće koalicije došlo do verbalnog „okršaja“ oko nerasvijetljenih ubistava u Srpskoj i bezbjednosti.

Poslanik PDP Draško Stanivuković prvi je pokrenuo replike i rasprave, nakon što je tokom rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama zakona o javnom redu i miru, pokazao parlamentarcima fotografije sa mjesta saobraćajne nesreće u kojoj je prije sedam godina poginuo Nikola Đurović, te javno upitao ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača šta je sa istragom o tom slučaju.

On je tokom rasprave pomenuo i neka druga nerasvijetljena ubistva, a osvrnuo se i na ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića navodeći da su bili u bliskim odnosima, te da je riječ o čovjeku koji je imao svoj stav, karakter i nije dao nikome da ga ucjenjuje.

– Pričamo o bezbjednosti, a pitanje je koliko smo bezbjedni, s obzirom na to da me mnogi upozoravaju da pazim šta pričam ako želim da živim – rekao je Stanivuković.

U istom tonu nastavili su i pojedini drugi poslanici PDP i SDS koji su govorili o lošoj bezbjedonosnoj situaciji i nepovjerenju građana u sistem vlasti.

Dužni im nisu ostali ni poslanici vladajuće koalicije koji su poručili kako opozicija diže tenzije i priča bez osnova.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!