Kultura

Balašević odgodio koncert zbog zdravstvenih poblema

Koncert Ðorđa Balaševića, koji je bio zakazan za večeras u rasprodatoj dvorani “SBB hali Jezero” u Kragujevcu, odložen je iz zdravstvenih razloga izvođača.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert. Žao mi je što moram da vas obavestim da se koncert odlaže. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda”, poručio je Balašević Kragujevčanima.

Loading...

On kaže da će doneti ljekarsko uvjerenje ako bude potrebe, ali i da sumnja da će mu publika to ikad tražiti.

“Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo. Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo”, saopštio je menadžment Ðorđa Balaševića.

Poštovaoce slavnog muzičara, iz organizacije mole za strpljenje i da čuvaju kupljene ulaznice, pošto im je potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu.

Ko želi može da vrati ulaznicu na mjestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!