Društvo

“Budimo ljudi” pokreće akciju dodjele paketića

BANJALUKA – Humanitarna organizacija Budimo ljudi i ove godine organizuje akciju “Novogodišnje srce” s ciljem podjele poklona djeci u sigurnim kućama, Centru za rehabilitaciju sluha i govora, djeci iz socijalno ugroženih porodica, kao i mališanima na liječenju na Pedijatrijskoj klinici Univerzitetskog Kliničkog centra RS zu Banjaluci, rekla je Aleksandra Mušić, predsjednica organizacije.

“Kao i svake godine akcija se odvija u tri etape. Do 13.12.2019. traje prva etapa koja podrazumijeva prikupljanje slatkiša, igračka i novčanih sredstava za nabavku svih onih sitnica koje u novogodišnjim danima obraduju djecu. Nakon toga slijedi etapa pakovanja u koju se takođe svake godine uključi veliki broj naših sugrađana, a posebno djece i omladine. Završna etapa podrazumijeva podjelu paketića sa Djeda Mrazom koja traje nekoliko posljednjih dana decembra i akciju kao i svake godine završavamo sa našim Djeda Mrazom na dječijoj novoj godini na Trgu Krajine koji i tom prilikom obraduje prisutne mališane”, rekla je ona.

Loading...

Ističe da građani do 13. decembra mogu doprinijeti ovoj humanitarnoj tako što će svoje donacije u slatkišima i igračkama donositi u prostorije kancelarije organizacije koja se nalazi u centru grada u zgradi Ekvatora.

“Privredni subjekti se takođe mogu kao sponzori akcije uključiti sa donacijama i doprinijeti da akcija pokrije što veći broj djece. Nadamo se da ćemo i ove godine uspjeti donijeti novogodišnju bajku najmlađima, a to zavisi isključivo od volje građana i privrednika da nam pomognu u realizaciji ove humane priče”, rekla je ona. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!