Društvo

Teretana na otvorenom u Bijeljini

BIJELJINA – U Gradskom parku u Bijeljini danas je predata na upotrebu teretana na otvorenom čiju su izgradnju finansirali grad sa 47.800 KM i EU sa 15.000 KM.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ocijenio je da se novim projektima opravdava titula Grada sporta za 2020. godinu i dodao da se više od 10.000 građana Bijeljine bavi nekim vidom sporta.

Loading...

“Teretana na otvorenom omogućiće mladima, ali i starijima, da bez zakupa termina i prostora, kada god požele, mogu da se bave fizičkom aktivnošću”, rekao je Mićić.

Šef gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Ankica Todorović najavila je rekonstrukciju svih staza i izgradnju pristupnih rampi na svakom ulazu u park.

U saopštenju Gradske uprave podsjećaju da je projekat teretane na otvorenom bio izbor građana Bijeljine u anketi koja je sprovedena tokom ljeta, a bile su ponuđene i inicijative za obezbjeđivanja besplatnog interneta na području grada i popravke javnih punjača za mobilne telefone.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!