Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Siniša Mihajlović napustio bolnicu: Završena treća tura hemoterapije

Nako što je obavio treću turu hemoterapije, on je danas u prijepodnevnim satima napustio osmi paviljom hematološkog odeljenja bolnice “Sant’Orsola” i to u društvu supruge Arijane.

Ona je o tome obavestila javnost na Instagramu, uz zajedinčke fotografije, na kojima se vidi kako njen suprug, trener Bolonje, sa tri podignuta prsta šalje pozdrave.

“Nema boljeg osećaja. Idemo kući”, napisala je Arijana Mihajlović, koja je u braku sa  reprezentativnim asom Srbije donijela na svijet petoro djece, tri sina i dve ćerke.

Podsetimo, Mihajlović je 13. jula objelodanio da su ljekari na jednom rutinskom pregledu utvrdili da ima akutni oblik leukemije, ali ga to nije spriječilo da u više navrata vodi ekipu Bolonje, što iz bolnice, u pauzama terapija, što na stadionu kada bi trebalo da je na “kućnoj fazi oporavka”. 

Nasmijani izlazak iz pomenute zdravstvene ustanove, nadamo se svi, nagovještava da uspješno okončanje borbe sa opakom bolešću – nije daleko. 

“Forza Sinisa”, što bi poručili navijači mnogih italijanskih klubova u poslednje vrijeme, želeći brzo ozdravljenje nekadašnjeg asa u kopačkama, a sada vrsnog trenera.



Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button