Hronika

Uhapšen migrant iz Sirije, pakovao drogu

VELIKA KLADUŠA – Pripadnici Policijske stanice Velika Kladuša uhapsili su dvije osobe koje su osumnjičene za krivično djelo proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a jedno od tih lica je migrant.

U policijskom saopštenju se navodi kako su tokom jučerašnjeg dana pripadnici policije, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja i informacija, izvršili pretres stana i pomoćnih objekata u vlasništvu osobe G.V. (20) u Velikoj Kladuši. 

Loading...

Tokom pretresa u kući su zatečena lica K.A. (33) iz ovog grada, kao i strani državljanin A.A. (22) iz Sirije, a obojica su u trenutku upada policije vršiili pakiranje narkotičkih sredstava. 

Tokom pretresa pronađen je 41 paketić sačinjen od pvc folije u kojima se nalazila materija koja asocira na kanabis, kao i 10 paketića sa sadržajem nepoznate praškaste materije za koju se sumnja da je teška droga. 

Pronađena su i 23 paketića sa tabletama za koje se sumnja da su „ekstazi“, jedna digitalna vaga za precizno mjerenje i jedan mobilni telefon. 

Po završetku pretresa pronađena sredstva su izuzeta dok su navedena lica lišena slobode i nad njima se po nalogu dežurnog kantonalnog tužioca provodi kriminalistička istraga.     

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!