Hronika

Vještačenje telefona ubijene Lane Bijedić nije dalo posebne rezultate

SARAJEVO – Vještačenje telefona svirepo ubijene Lane Bijedić, prema svemu sudeći, neće mnogo pomoći istražiocima ovog misterioznog događaja koji već mjesec i po privlači pažnju cijelog regiona.

Telefon, koji je otključan u jednoj njemačkoj agenciji, a prošle sedmice dostavljen Federalnoj upravi policije (FUP), ne sadrži dokaze koji bi upućivali na to ko je ubica 19-godišnje Mostarke i nesuđene studentice građevine na sarajevskom Burchu.

Loading...

Kako je potvrđeno za portal “Klix.ba”, opsežna analiza poruka preko niza besplatnih servisa za komuniciranje nije donijela poseban napredak u istrazi.

Pronađena je samo fotografija, snimljena sa vijadukta Studenci, na kojoj se nalazi mjesto gdje je u rijeci Studenčici ribar te kobne nedjelje pronašao tijelo ubijene djevojke.

Istražioci MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona i dalje rade na analizi snimaka nadzornih kamera prikupljenih sa ulica koje je Lana prepješačila te dodatnom detaljisanju rekonstrukcije događaja.  

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!