Banjaluka

Pomoć u razvoju malih i srednjih preduzeća

25.11.2019.25.11.2019.Pomoć u razvoju malih i srednjih preduzeća

Predstavnici Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) posjetili su Gradsku razvojnu agenciju Banja Luka, gdje su sa domaćinima razgovarali o projektu “Uspostavljanje i promocija mentorskih usluga za mala i srednja preduzeća na Zapadnom Balkanu – faza 2”.

Loading...

Iz Gradske razvojne agencije navode da je ovaj projekat, koji u Republici Srpskoj sprovodi Razvojna agencija RS, ocijenjen najvišom ocjenom od strane privrednika koji su do sada koristili usluge mentora.

  • U Republici Srpskoj je trenutno postoje 34 sertifikovana mentora, od kojih je četiri iz Gradske razvojne agencije. Mentori su tokom sastanka imali priliku da iznesu svoje utiske u vezi sa projektom te dati sugestije u svrhu poboljšanja i unapređenja projektnih aktivnosti. Istaknut je značaj usvojenih znanja i vještina koji se primjenjuju i u redovnim aktivnostima i kontaktima sa preduzećima kojima je potrebna podrška u prevazilaženju barijera u poslovanju – ističu iz Gradske razvojne agencije.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!