Hronika

Optuženi u predmetu “Trezor”: Reljićeva mi hoda oko kuće

Oksana Reljić hoda oko moje kuće i tako pokušava da me isprovocira. To sam vidio na nadzornim kamerama, rekao je u petak u banjalučkom Okružnom sudu Miloš Mrđan (42), optuženi u predmetu “Trezor”, u sklopu kojeg se njemu i još šestorici muškaraca sudi za seriju pljački.

On je to izjavio nakon što je u sudnici otvoreno pitanje o tome gdje se nalazi Reljićeva, pošto se ne odaziva na pozive za svjedočenje. Reljićeva je, inače, bivša supruga Milana Reljića, svjedoka pokajnika protiv optuženih u ovom predmetu. 

Mrđan je kazao da je Oksana Reljić u Banjaluci, nakon što je republička tužiteljka Živana Bajić rekla da će predložiti da se čita njen iskaz ako se ne pojavi na sljedećem ročištu, jer je nedostupna.

Loading...

U ovom slučaju, osim Mrđana, optuženi su i Siniša Straživuk (49), Jovica Karać (42), Tomislav Knežević (42), Željko Pavlović (40) te Đorđe Ćulum (37) i Aljoša Galić (29).

Sedmorku terete da su kao grupa počinili više razbojništava u kojima je ukradeno blizu dva miliona maraka

Tužilaštvo je u ovom slučaju u petak saslušalo radnicu na šalteru, svjedoka pljačke Raiffeisen banke, iz koje je u julu 6. jula 2009. godine ukradeno 33.468 KM.

– Tog dana radila sam u banci na šalteru i iznenada se ispred banke zaustavio auto iz kojeg su izašla tri maskirana lica. Kad su ušli u banku rekli su: ‘Pljačka, lezi dolje’. Jedan je preskočio za pult i pokupio novac, koji su strpali u torbu. Pri izlasku on je rekao koleginici: ‘Volim te, lutko’, ispričala je ona.

(NN)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!