Magazin

Severina više neće živjeti sa sinom: Starateljstvo dobio Milan

Sudija Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srpskim tajkunom, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta…

Pjevačica Severina (47) i njen bivši partner Milan Popović (54) trebali su se danas sastati na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, ali bivši partneri nisu se pojavili. 

Loading...

U pravnoj borbi oko starateljstvu nad djetetom, pjevačica Severina izgubila je spor s Milanom.  

“Zadovoljni smo s presudom, iako je još nepravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere” – rekao je Milanov advokat za 24sata.hr

Sudija Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srpskim tajkunom, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

Njeni zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

Severina je trenutno zauzeta turnejom ‘The magic tour’ koju je sredinom studenog počela u Splitu, a završiće krajem prosinca u Ljubljani. 

Uskoro više…

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!